Science on Stage Hungary Természettudományos tárgyakat tanító európai tanárok platformja

Science on Stage fesztivál 2017

Tizedik, jubileumi nemzetközi Science on Stage fesztivál 2017-ben, Debrecenben!

Gábor Dénes 'Találjuk fel a jövőt!' felhívására reagálva 'Találjuk fel a Természettudományos Oktatás Jövőjét' a mottója a következő Science on Stage fesztiválnak, amely a műszaki-természettudományos tárgyakat tanító európai tanárok legnagyobb oktatási fesztiválja, és amely 2017. június 29 és július 2 között kerül megrendezésre Debrecenben, a Kölcsey Központban. A fesztiválon kb. 350, természet-tudományos tárgyakat tanító általános-  és középiskolai tanár vesz részt, és cseréli ki innovatív oktatási módszereit és tapasztalatait. Kiállítási standokon, műhelyekben és színpadi előadásokon mutatják be legjobb kísérleteiket és oktatási gyakorlataikat a "tanároktól tanároknak" jelszónak megfelelően.

Hívjuk és várjuk Európa innovatív általános- és középiskolai tanárait, hogy jelentkezzenek, és mutassák be ötleteiket és módszereiket!

A nemzetközi fesztivál résztvevőit 25 ország nemzeti fesztiváljain válogatják majd ki a résztvevő országok 2016 folyamán. Magyarországon erre a válogatóra 2016 őszén kerül majd sor ugyancsak Debrecenben, az Agórában.

Az angol nyelvű információs szórólap letöltése

bulletVezértémák

bulletKategóriák

bulletHogyan vehetek részt?

bulletKözös projektek

bullet A jelentkezés feltételei és a zsűri

bullet Információk a kiállítók részére

bullet A Fesztivál helyszíne

bullet Támogatók és szervezők

Fő támogató:

Szervezők: