• алмазное сверление днепропетровск
 • алмазная резка днепропетровск
 • алмазное сверление железобетона STENOREZ
 • стена плача
 • стена плача передать записки
 • изделия из дерева РосЛес
 • ремонт квартир СтройСила
 • укладка тротуарки
 • 2020_Hírek

  Archív hírek 2020-ban

  Közlemény a Színpadon a Tudomány Fesztivál következő rendezvényeiről

  A Színpadon a Tudomány Fesztivál magyar szervezőbizottsága 2020. november 12-n úgy döntött, hogy a következő magyar rendezvény megtartását 2021 szeptemberére halasztja.

  A következő nemzetközi Science on Stage Fesztivál tervezett időpontja 2022. március 24-27, a helyszín Prága.

  A szervezőbizottság arra a következtetésre jutott, hogy 2021 tavaszán nem lenne célszerű a nemzetközi eseményre is válogatóként működő magyar fesztivál megrendezése még akkor sem, ha Magyarország járványügyi helyzete addigra lényegesen javulna.

  Így a 2021-es magyar fesztivált 2021. szeptemberének második felében tervezzük megtartani, a 2018-as és 2016-os hazai rendezvényekhez hasonló, háromnapos formátumban. Az őszi fesztivállal kapcsolatos további információ és a nevezési feltételek leghamarabb 2021 áprilisától lesznek elérhetők itt, a Színpadon a Tudomány magyar weboldalain (http://szinpadon-a-tudomany.hu), valamint a Facebook oldalunkon.

  Köszönjük a rendezvény iránt érdeklődők türelmét, illetve megértésüket kérjük a fesztivál időpontjának halasztása miatt. (2020. november 20.)


  Fontos változások a Science on Stage Hungary vezetésében

  A Science on Stage Hungary eddigi vezetője – Dr. Sükösd Csaba –  korára való tekintettel felmentését kérte a Science on Stage Hungary vezetése alól. A mai napon (2020. március 10.) a Science on Stage Hungary Szervezőbizottsága megválasztotta Dr. Lente Gábor professzort, a Pécsi Tudományegyetem Általános és Fizikai Kémiai Tanszék egyetemi tanárát, a Science on Stage Hungary következő vezetőjének (http://lenteg.ttk.pte.hu/hun.html).Mivel a Science on Stage Hungary nem önállóan gazdálkodó jogi személy, ezért a működésének lebonyolításához szükség van egy gazdaságilag segítő szakmai szervezetre. Ezt az elmúlt 20 évben az Eötvös Loránd Fizikai Társulat (http://elft.hu/) látta el, amelynek a korábbi vezető, Dr. Sükösd Csaba, elnökségi tagja volt. A vezetőváltással kapcsolatban egyúttal az Eötvös Loránd Fizikai Társulat is átadta a gazdasági segítő szervezet szerepét a Magyar Kémikusok Egyesületének (https://www.mke.org.hu/). (2020. március 10.) Prof. Dr. Lente Gábor