• алмазное сверление днепропетровск
 • алмазная резка днепропетровск
 • алмазное сверление железобетона STENOREZ
 • стена плача
 • стена плача передать записки
 • изделия из дерева РосЛес
 • ремонт квартир СтройСила
 • укладка тротуарки
 • 2015 Hírek

  Archív hírek 2015-ben

  – Megjelent a Science on Stage Europe decemberi Hírlevele (angolul) (2015. december 16.)


  – Megjelent a következő nagy nemzetközi fesztiválról szóló tájékoztatás MAGYAR nyelven: Science on Stage Fesztivál 2017, Debrecen (2015. november 25.) Flyer
  – Megjelent a következő nagy nemzetközi fesztiválról szóló tájékoztatás angol nyelven: Science on Stage 2017, Debrecen, Hungary
  A fesztivál angol nyelvű szórólapja letölthető innen. (2015. november 18.)
  Flyer

  – Megjelent a Science on Stage Europe novemberi Hírlevele (angolul) (2015. november 18.)


  – A Science on Stage Europe anyagilag is támogatja a tanárok mobilitását, közös projektek létrehozása céljából. A max. 300 EUR összegű “Travel scholarshipre” történő jelentkezési lap letölthető innen. Egy ígéretes együttműködésre mintaként lásd ezt az angol nyelvű blogot. További, más jellegű együttműködésre is van példa. Ilyen például a francia-kanadai együttműködés, amelynek résztvevői a 2015-ös londoni Science on Stage fesztiválon találtak egymásra. (2015. nov. 7.)


  – Ezen a héten Kirsi Rehunen a finn Science on Stage delegáció tagja látogatást tett Gajdosné Szabó Márta iskolájában, hogy elindítsanak és kidolgozzanak egy közös “Joint Project”-et. A két tanár kolléga Londonban találkozott a Science on Stage 2015 alkalmával. Az utazást a Science on Stage Europe anyagilag is támogatta a tanár mobility alapból. Az együttműködéssel kapcsolatban Gajdosné Szabó Márta meghívást kapott Finnország budapesti nagykövetétől is. A nagykövetség szívesen előmozdítaná a két ország tanárai közötti együttműködést. (2015. október 18.)


  – Megjelent a Science on Stage Europe októberi Hírlevele (angolul) (2015. október 14.)


  Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások minisztere levélben gratulált Gajdosné Szabó Mártának a londoni Science on Stage fesztiválon elért sikeréhez. A levél a képre kattintva kinagyítható. (2015. október 11.) Balog Zoltán gratuláló levele Gajdosné Szabó Mártának

  – Megjelent a Science on Stage Europe szeptemberi Hírlevele (angolul) (2015. szeptember 12.)


  – Megjelent a Science on Stage Europe augusztusi Hírlevele (angolul) (2015. augusztus 13.)


  A londoni Science on Stage fesztivál sajtóközleménye (angolul) (2015. június 25. )


  Kettős magyar siker a londoni Science on Stage fesztiválon! (2015. június 21. )

  — A londoni fesztiválon Gajdosné Szabó Márta “Joint projects” kategóriában European Science Teacher Award díjat nyert egy német csoporttal együtt végzett munkájával! GRATULÁLUNK!!– Pályázatuknak a címe: “Worldwide Mountains – We move the Mountain to Europe”
  — A Science on Stage vezető testülete egyhangúlag DEBRECEN városának ítélte oda a 2017-es nagy nemzetközi fesztivál megrendezésének jogát! GRATULÁLUNK a debreceni pályázat előkészítőinek!!– A debreceni fesztivál ideje: 2017. június 29 – július 2.— A bejelentés videója megtekinthető itt.
  (A videó Csatári László felvétele)

  A magyar standokról készült előzetes képek itt láthatók. (Amint jobb minőségű és jobb felbontású képek elérhetők lesznek, lecseréljük őket.)
  A kiállítási standok poszterei itt érhetők el (a magyar kiállítók poszterei a 8. oldalon vannak. Közvetlenül elérhetők, ha a “Search” mezőbe beírjuk azt, hogy “Hungary”).


  Az Európai Unió oktatási, kulturális, ifjúsági és sport ügyekért felelős biztosának (Navracsics Tibor) a londoni Science on Stage 2015 fesztiválhoz küldött üdvözlete (2015. június 13. )


  – Új videók a londoni Science on Stage fesztiválra a magyar csapat tagjaitól (2015. június 12. )

  Colourful Vapours (Tóth Szilvia, Tóth-Gál Zsuzsanna Napsugár, dr. Koncz Gábor, dr. Jambrik Katalin)
  Time Travel as Guided Chemistry Tour (Dr. Róka András)

  My Little Flat Science Lab (Dr. Márki-Zay János)